AnaSayfa / Genel / Kahve falında koldan iğne çıkarmak

Kahve falında koldan iğne çıkarmak

Kahve falında koldan iğne çıkarmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koldan iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • Artan yolculuklar, yapılan seyahat planları veya arkadaşlara yapılacak ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında koldan iğne çıkarmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaktan iğne çıkarmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arı iğnesi çıkarmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına yorulur.

Kahve falında vücudundan iğne çıkarmak helal rızka kavuşacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda iğne çıkarmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında dişten iğne çıkarmak büyük başarılara kazanılacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir