AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin soyadını almak

Kahve falında başka birinin soyadını almak

Kahve falında başka birinin soyadını almak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin soyadını almak gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında başka birinin soyadını almak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin soyadını görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, yeni bir başlangıç yapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında adını soyadını yazmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında soyadının değiştiğini görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında soyadı değiştirmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi soyadını görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kızlık soyadını görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir