AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısırması görmek

Kahve falında ısırması görmek

Kahve falında ısırması görmek parasız günler geçireceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kişisel kavgaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ısırması gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında karga ısırmasını görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin ısıttığını hissetmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına inanılır.

Kahve falında belinden ısırılmak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından ısırılmak maddi gücünü kaybedeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ısırması görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın ısırmasını görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek rahat bir hayat süreceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir