AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk sildiğini görmek

Kahve falında koltuk sildiğini görmek

Kahve falında koltuk sildiğini görmek yokluğun biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini yoluna koyacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk sildiğini gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Kahve falında koltuk sildiğini görmek karşılığını bulacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk silmek eğitim hayatında başarıların artacağına, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında makyajını silmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kapı silmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mendile burnunu silmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kazancının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözyaşlarını silmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir