AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözyaşlarını silmek

Kahve falında birinin gözyaşlarını silmek

Kahve falında birinin gözyaşlarını silmek tatsız durumların yaşanacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, isteklerine kulak vereceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında birinin gözyaşlarını silmek gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Kahve falında göz makyajını silmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözyaşlarını silmek mali sorunlarının çözüleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında göz makyajı silmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz silmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, fakirliğinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bardak silmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk sildiğini görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri sildiğini görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir