AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak altında toz görmek

Kahve falında yatak altında toz görmek

Kahve falında yatak altında toz görmek her şeyin ters gideceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, işlerinin de rast gideceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, mutsuz olacağına, kazançta zarar edeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak altında toz gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Kahve falında yatak altında toz görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, kişinin geri planda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında toz görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu yatak görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta toz görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın tozu görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altında toz görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, sonradan da çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında toz altın görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı altında toz görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir