AnaSayfa / Genel / Kahve falında koldan aşı olmak

Kahve falında koldan aşı olmak

Kahve falında koldan aşı olmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, çok sevileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında koldan aşı olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında koldan aşı olmak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan aşı olmak adının yayılacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan aşı olmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında aşılanmış ağaç görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tetanoz aşısı olmak takdir edileceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe aşı yapmak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç aşısı yapmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç aşısı görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir