AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe aşı yapmak

Kahve falında bebeğe aşı yapmak

Kahve falında bebeğe aşı yapmak onu hayallerine kavuşturacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe aşı yapmak gördüyseniz:

  • Size imkansızı vaat eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe aşı yapmak yeni çalışmalara girişileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kendine aşı yapmak dostlarıyla bir araya geleceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşı yapmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaca aşı yapmak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç aşısı yapmak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında tarhana aşı görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşı olmak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında aşı yaptırmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir