AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan aşı olmak

Kahve falında ağızdan aşı olmak

Kahve falında ağızdan aşı olmak şansının artacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, zorluğa düşeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan aşı olmak gördüyseniz:

  • İş birliklerine veya ilişkilere bağlı hedeflerinize odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında ağızdan aşı olmak bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında bulgur aşı görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşı vurulduğunu görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğe aşı yapmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşı olmak iğne görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına inanılır.

Kahve falında ağaca aşı yapmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ağaç aşısı yapmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kendine aşı yapmak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir