AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç aşısı görmek

Kahve falında ağaç aşısı görmek

Kahve falında ağaç aşısı görmek başarılarının katlanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç aşısı gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Kahve falında ağaç aşısı yapmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, alım gücünde yükselme olacağına alamet eder.

Kahve falında aşılı ağaç görmek rahatın kaçacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine inanılır.

Kahve falında ağaca aşı yapmak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında aşılanmış ağaç görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç aşısı görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında aşı olmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına inanılır.

Kahve falında aşı olmak iğne görmek başarılarının devam edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe aşı yapmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir