AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşılanmış ağaç görmek

Kahve falında aşılanmış ağaç görmek

Kahve falında aşılanmış ağaç görmek sıkıntı yükleneceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında aşılanmış ağaç gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Kahve falında aşılı ağaç görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşılanmış ağaç görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç aşısı yapmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç aşısı görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaca aşı yapmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında grip aşısı olmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşı yapmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında okulda aşı olmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir