AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola istemek

Kahve falında kola istemek

Kahve falında kola istemek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kola istemek gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Kahve falında kola istemek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kola içmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kola görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında biriyle kol kola girmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kola altın bilezik takmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında kola görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir