AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saat aldığını görmek

Kahve falında kol saat aldığını görmek

Kahve falında kol saat aldığını görmek planlarının işe yarayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına inanılır.

Kahve falında kol saat aldığını gördüyseniz:

  • Her şeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Kahve falında kol saati aldığını görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kol saat aldığını görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kol saati görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saati satın almak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına alamet eder.

Kahve falında altın kol saati bulmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kol saati kordonu görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir