AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu kopmuş görmek

Kahve falında kolunu kopmuş görmek

Kahve falında kolunu kopmuş görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yeni bir iş bulacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu kopmuş gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kol kola girdiğini görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında kollarını yara görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kollarını güçlü görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun altında kıl görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kolunda altın bilezik görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kolunu traş etmek itibarının ve makamının artacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol saati satın almak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kol çanta görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir