AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokteyl içmek

Kahve falında kokteyl içmek

Kahve falında kokteyl içmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kokteyl içmek gördüyseniz:

  • Gereken herşeyi yapıyorsunuz.

Kahve falında kokteyl içmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında kokteyle gitmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında molotof kokteyli görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kokteyl görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sek içki içmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, yeni bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında tatlı içki içmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir