AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokteyle gitmek

Kahve falında kokteyle gitmek

Kahve falında kokteyle gitmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, üzüntülerin biteceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yüzünün her daim güleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kokteyle gitmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında kokteyle gitmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında kokteyl içmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında kokteyl görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında molotof kokteyli görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balayına gitmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin ardından gitmek umutlarının yarım kalmayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneye gitmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında markete alışverişe gitmek sevdikleri ile birlikte olacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir