AnaSayfa / Genel / Kahve falında köklü diş görmek

Kahve falında köklü diş görmek

Kahve falında köklü diş görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ticarette ilerleyeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında köklü diş gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında kök diş çekmek duymadığı sözleri duyacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine yorulur.

Kahve falında kök diş çektirmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köklü diş görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında kök diş görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş kökü görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köksüz diş görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek evi yoksa ev alacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köklü çiçek görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir