AnaSayfa / Genel / Kahve falında köklü çiçek görmek

Kahve falında köklü çiçek görmek

Kahve falında köklü çiçek görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köklü çiçek gördüyseniz:

  • Belli konuların büyümemesi için daha sakin kalmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında çiçek kökü ekmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çiçeği kökünden koparmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına inanılır.

Kahve falında çiçeği kökünden sökmek artık rahat bir nefes alacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek kökü görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek kökü yemek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında çiçeğin kökünü görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında çiçek kökleri görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında kökünden çiçek sökmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir