AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir erkekle uyumak

Kahve falında tanımadığın bir erkekle uyumak

Kahve falında tanımadığın bir erkekle uyumak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle uyumak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle uyumak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle uyumak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı biriyle uyumak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle uyumak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta uyumak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği erkekle uyumak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp uyumak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle yan yana uyumak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir