AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesin uyuduğunu görmek

Kahve falında herkesin uyuduğunu görmek

Kahve falında herkesin uyuduğunu görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, herkesin desteğinin alınacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çok sağlıklı olunacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalettir.

Kahve falında herkesin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Koşarak yürümek eğiliminizden vazgeçmelisiniz.

Kahve falında herkesin uyuduğunu görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı herkesi görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesle tartışmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına inanılır.

Kahve falında herkesin hamile olduğunu görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine işaret eder.

Kahve falında herkesi ağlarken görmek işlerinin zarara uğrayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında herkesin önünde tuvaletini yapmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında herkesin önünde yıkanmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında herkese küsmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir