AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına yalan söylemek

Kahve falında arkadaşına yalan söylemek

Kahve falında arkadaşına yalan söylemek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına yalan söylemek gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına yalan söylemek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yalan söylediğini görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yalan söylediğini anlamak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında birinin yalan söylediğini görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının yalan söylediğini görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Kahve falında anneyi yalan söylemek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir