AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının uzun saç görmek

Kahve falında başkasının uzun saç görmek

Kahve falında başkasının uzun saç görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, korkularını yeneceğine, hasta ise bakacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının uzun saç gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Kahve falında siyah ve uzun saç görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saç teli görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında saçı uzun görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının saçını uzun görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı erkek bebek görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı uzun saç görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçımı uzun görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını uzun görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir