AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının metresini görmek

Kahve falında kocasının metresini görmek

Kahve falında kocasının metresini görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, harama göz dikmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kocasının metresini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kocasının metresini görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında metresini görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında metres görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulur.

Kahve falında metres olmak zorluklarının son bulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin metresi olmak kişinin her daim iyi anılacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını kel görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında kocasını ölmüş görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, hasta ve üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski kocayla öpüşmek zor günlerin sona ereceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir