AnaSayfa / Genel / Kahve falında metresini görmek

Kahve falında metresini görmek

Kahve falında metresini görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında metresini gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında metres görmek dertlerinden kurtulacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin metresi olmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının metresini görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında metres olmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, herkesin yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında metresini görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir