AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin metresi olmak

Kahve falında birinin metresi olmak

Kahve falında birinin metresi olmak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin metresi olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Kahve falında metres görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında metresini görmek stres içinde günler geçireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında metres olmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının metresini görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin metresi olmak hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir