AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kızdığını görmek

Kahve falında kocasının kızdığını görmek

Kahve falında kocasının kızdığını görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, hanenizde bolluk olacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının kızdığını gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında kocasının kızdığını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yeni işlere girişileceğine yorulur.

Kahve falında kocasına kızmak hasret ve özlem gidereceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına alamet eder.

Kahve falında kocaya kızmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızdan ayrılmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine kızdığını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin birine kızdığını görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadına kızmak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızdan teklif almak kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir