AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasına kızmak

Kahve falında kocasına kızmak

Kahve falında kocasına kızmak bir sebeple kendi içine kapanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasına kızmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında kocasına kızmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının kızdığını görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kocaya kızmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızdan ayrılmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulur.

Kahve falında bir kızdan hediye almak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kızdan çıkma teklifi almak husumetlerin başgöstereceğine, eşinden yana huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında öğretmenin kızdığını görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine yorulur.

Kahve falında babasının ona kızdığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir