AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızdan ayrılmak

Kahve falında sevdiği kızdan ayrılmak

Kahve falında sevdiği kızdan ayrılmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızdan ayrılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kızdan ayrılmak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızdan ayrılmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızdan ayrılmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin kızdığını görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birine kızmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızdan mesaj almak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin birinin sana kızdığını görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine kızmak işlerinin günden güne azalacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir