AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kızdığını görmek

Kahve falında birisine kızdığını görmek

Kahve falında birisine kızdığını görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, sırların ortaya çıkmasına, zenginliğinin, konforunun artacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında birisine kızdığını gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında öğretmene kızmak hem itibar edineceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında birisine kızmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında askere kızmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızda sakal görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babaya kızmak çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babaya kızdığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızdan şeker almak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kızmak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir