AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanla kavga etmek

Kahve falında kocanla kavga etmek

Kahve falında kocanla kavga etmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına inanılır.

Kahve falında kocanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında kocayla kavga etmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını kavga ederken görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla kavga etmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kocasının kavga ettiğini görmek herkesin takdirinin toplanacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kocasıyla kavga ettiğini görmek onu cesaretlendireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına delalettir.

Kahve falında kocanla kavga etmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kocayla kavga etmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir