AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla kavga etmek

Kahve falında kocasıyla kavga etmek

Kahve falında kocasıyla kavga etmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında kocasını kavga ederken görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocayla kavga ettiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kocayla kavga etmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla kavga ettiğini görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanla kavga etmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski kocayla kavga etmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalettir.

Kahve falında kocanın kavga ettiğini görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir