AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla kavga ettiğini görmek

Kahve falında kocayla kavga ettiğini görmek

Kahve falında kocayla kavga ettiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kocayla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin.

Kahve falında kocayla kavga ettiğini görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasıyla kavga ettiğini görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın kavga ettiğini görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının kavga ettiğini görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanla kavga etmek başının derde gireceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında kocayla kavga etmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocayla kavga etmek parasının ve malının çoğalacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir