AnaSayfa / Genel / Kahve falında sana aşık olan kişiyi görmek

Kahve falında sana aşık olan kişiyi görmek

Kahve falında sana aşık olan kişiyi görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sana aşık olan kişiyi gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gitmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sana aşık olan kişiyi görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının sana aşık olduğunu görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sana aşık olanı görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birinin sana aşık olduğunu görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sana aşık olduğunu görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin sana aşık olduğunu görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulur.

Kahve falında sana aşık birini görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, geçim derdinin son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir