AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın karısını aldattığını görmek

Kahve falında kocanın karısını aldattığını görmek

Kahve falında kocanın karısını aldattığını görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın karısını aldattığını gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizin de desteğiyle cazibeniz artıyor.

Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında karısını aldatan koca görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına inanılır.

Kahve falında kocanın karısını aldatmasını görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında karısının kocasını aldattığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın karısını aldattığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan ferahlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka karısı olduğunu görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Kahve falında kocasının eski karısını görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet eder.

Kahve falında kocası karısını aldatmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir