AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında kocanın başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında kocanın başka biriyle evlendiğini görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla iletişime geçmeniz mevcut durumunuzu daha iyi anlamanıza yardım edebilir veya bir sonraki adımınızı daha kolay kurgulayabilirsiniz.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek iyiliğe kavuşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının başka biriyle evlendiğini görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını başka biriyle evlendiğini görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, günahlarının affedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın başka biriyle evlendiğini görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir