AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında kocasının başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında kocasının başka biriyle evlendiğini görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında kocasını başka biriyle evlendiğini görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın başka biriyle evlendiğini görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına yorulur.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, manevi olarak hasar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulur.

Kahve falında kocasının başka biriyle evlendiğini görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Kahve falında kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir