AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek

Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek

Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, kötü günleri geride bırakacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Doğru davrandığınızı düşünmenize veya doğru olanı yapmanıza rağmen zor anlar yaşarsanız veya yaşıyorsanız, yalnız olmadığınızı hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında kocasından başka biriyle evlenmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet eder.

Kahve falında kocanın başka biriyle evlendiğini görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, yönetici olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka biriyle evlendiğini görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kocasının başka biriyle evlendiğini görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek çok zor duruma düşüleceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir