AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının alyans taktığını görmek

Kahve falında kocasının alyans taktığını görmek

Kahve falında kocasının alyans taktığını görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığını geri kazanacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının alyans taktığını gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Kahve falında kocanın alyans taktığını görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının alyans taktığını görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında alyans yüzük taktığını görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının alyans taktığını görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin alyans taktığını görmek beddua ve ah alacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin alyans taktığını görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının alyans taktığını görmek kısa süre içinde engelleneceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının alyans taktığını görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir