AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın alyans taktığını görmek

Kahve falında kocanın alyans taktığını görmek

Kahve falında kocanın alyans taktığını görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kocanın alyans taktığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında kocasının alyans taktığını görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanın alyans taktığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin alyans taktığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, isabetli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin alyans taktığını görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın alyans taktığını görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının alyans taktığını görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin alyans taktığını görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alyans ve tek taş taktığını görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir