AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının alyans taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının alyans taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının alyans taktığını görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, zor günlerin biteceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının alyans taktığını gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında arkadaşının alyans taktığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının alyans taktığını görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının altın alyans taktığını görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kazancının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alyans ve tek taş taktığını görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında kadının alyans taktığını görmek kendi işinin patronu olunacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin alyans taktığını görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin alyans taktığını görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin alyans taktığını görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir