AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının altın taktığını görmek

Kahve falında kocasının altın taktığını görmek

Kahve falında kocasının altın taktığını görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, insanlara iş öğreteceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının altın taktığını gördüyseniz:

  • Dışarıdan bazı kişilerin önerileri stresi azaltabilir.

Kahve falında kocasının altın taktığını görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, yuva kuracağına işaret eder.

Kahve falında kocanın alyans taktığını görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının küpe taktığını görmek iyi günler yaşayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının yüzük taktığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında kocasının alyans taktığını görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek hak yiyeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının altın taktığını görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında çeyrek altın taktığını görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir