AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını silahla öldürmek

Kahve falında kocasını silahla öldürmek

Kahve falında kocasını silahla öldürmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, daha fazla yakınlaşacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kocasını silahla öldürmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında silahla birilerini öldürmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında bir insanı silahla öldürmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında silahla köpek öldürmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işarettir.

Kahve falında silahla ateş etmek adam öldürmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işarettir.

Kahve falında adamı silahla öldürmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir