AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını askere göndermek

Kahve falında kocasını askere göndermek

Kahve falında kocasını askere göndermek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, düşmanından uzak olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını askere göndermek gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kocayı askere göndermek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında kocanı askere göndermek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını askere göndermek geçici olarak rahatsızlanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını hacca göndermek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşi askere göndermek edilen duaların kabul edileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek yanlış işler yapacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşi askere göndermek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek dedikoduya, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir