AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası evlenmek

Kahve falında kocası evlenmek

Kahve falında kocası evlenmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çirkin sözler işitileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına inanılır.

Kahve falında kocası evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında kocanla yeniden evlendiğini görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının bir başkasıyla evlendiğini görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulur.

Kahve falında kocanın kardeşiyle evlenmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına alamet eder.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kocasıyla tekrar evlenmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kocasının evlendiğini görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kocasından başkasıyla evlenmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını evlendirmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir