AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın kardeşiyle evlenmek

Kahve falında kocanın kardeşiyle evlenmek

Kahve falında kocanın kardeşiyle evlenmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, onlar için çabalayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, gün yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın kardeşiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında kocanın kardeşiyle evlenmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın kardeşini görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalettir.

Kahve falında kocasının erkek kardeşini görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin kocaya kaçtığını görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın erkek kardeşini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın kardeşlerini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının kardeşini görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocayla yeniden evlenmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir