AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasından başkasıyla evlenmek

Kahve falında kocasından başkasıyla evlenmek

Kahve falında kocasından başkasıyla evlenmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasından başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kocasının evlendiğini görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına inanılır.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kocanızın evlendiğini görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından evlendirilmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında kocayla evlenmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında kendi kocasıyla evlendiğini görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kocasıyla evlendiğini görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, herkesin yardımına koşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir