AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının bir başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında kocasının bir başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında kocasının bir başkasıyla evlendiğini görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, kafasını toparlayamayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında kocasının bir başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle mesafeli bir ilişkiniz var.

Kahve falında kocayı evlendirmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka biriyle evlendiğini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kocasıyla tekrar evlenmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kocanın başkasıyla evlenmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, birlikte bazı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kocayla evlenmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kocasıyla evlenmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasından başkasıyla evlenmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski kocasıyla yeniden evlenmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir