AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kocasının evlendiğini görmek

Kahve falında kadın kocasının evlendiğini görmek

Kahve falında kadın kocasının evlendiğini görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadın kocasının evlendiğini gördüyseniz:

  • İşinize odaklanın.

Kahve falında kadın kocasının evlendiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek çok büyük adımlar atılacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Kahve falında kocasını başkasıyla evlendiğini görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine alamet eder.

Kahve falında kocayla yeniden evlendiğini görmek ayaklandıracağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka biriyle evlendiğini görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, mal mülk edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir