Kahve falında kocasının ölmüş olduğunu görmek

Kahve falında kocasının ölmüş olduğunu görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, hayattan yana keyif bulacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının ölmüş olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kocasının gençliğini görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kocaya sinirlenmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet eder.

Kahve falında vefat etmiş kocayı görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla dudaktan öpüşmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının dilini görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, bazı tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanı başkasıyla evlenirken görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının düğününü görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, elde edilen nasibin artacağına işarettir.

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir