AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasına ayakkabı almak

Kahve falında kocasına ayakkabı almak

Kahve falında kocasına ayakkabı almak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kazancın katlanacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasına ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında kocanın ayakkabısını görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının ayakkabısını giymek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasına ayakkabı almak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında kocasının nişanlandığını görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını arabada görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Kahve falında kocasının başkasıyla öpüştüğünü görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, zafer elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kocayı yıkamak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir